وزير آموزش‌وپرورش در آيين گراميداشت زنده‌یاد معلم مصلح استاد احمد صافي؛

پيشكسوتان و بازنشستگان ذخاير ارزشمند آموزش‌وپرورش هستند

وزير آموزش‌وپرورش در آيين گراميداشت زنده‌یاد معلم مصلح استاد احمد صافي اظهار كرد: پيشكسوتان و بازنشستگان ذخاير ارزشمند آموزش‌وپرورش هستند، لذا بايد از تجربه‌های آنان در مدارس و کلاس‌های درس و به‌ویژه در انتقال به نو معلمان تلاش كرد.

 يوسف نوري با اشاره به اينكه استاد صافي به معلمي عشق می‌ورزید، گفت: استاد صافي در طول عمر بابرکت خود معلمي را چند بار تكرار كرد و پس از نائل شدن به كسوت بازنشستگي، مجدداً در كسوت معلمي براي دانشجو معلمان وارد شد و توانست خدمات ارزشمندي داشته باشد.

وي با اشاره به اينكه بخش بزرگي از فعالیت‌های استاد صافي در دوره بازنشستگي انجام‌شده است ادامه داد: اوج دوره شكوفايي استاد صافي در همين دوره است كه توانست تجارب خود را از حرفه معلمي و تجاربي كه در سازمان آموزش‌وپرورش داشت را در اختيار نظام تربیت‌معلم قرار دهد و همچنين به رشته تحرير درآورد كه کتاب‌های وي سر منشا آثار خيري براي نظام تعليم و تربيت شد. برخي از کتاب‌های استاد در دانشگاه فرهنگيان براي دانشجو معلمان تدريس می‌شود و از تجارب مكتوب شده اين استاد استفاده در حوزه تربیت‌معلم استفاده می‌شود.

عضو كابينه دولت سيزدهم بابیان این‌که استاد صافي نمونه‌ای از يك معلم سخت‌کوش و باپشتکار است كه لحظه‌ای از آموزش دست برنداشت، اظهار كرد: معلمان پيشكسوت و بازنشسته ذخاير ارزشمندي از تجارب معلمي هستند، لذا بايد از تجارب اين معلمان در مدارس و کلاس‌های درس استفاده كرد و تلاش كرد تا اين تجارب به شيوه استاد و شاگردي در مدارس و کلاس‌های درس به نومعلمان انتقال يابد.

وي در پايان با گراميداشت مجدد ياد و خاطره اين استاد گران‌قدر اظهار كرد: بسياري از فعالیت‌های استاد صافي از باقيات و صالحات است و استاد علاوه بر انجام فعالیت‌های داوطلبانه در نظام تعليم و تربيت در حوزه خيرين مدرسه‌ساز نيز حضور داشتند و در آن حوزه نيز منشأ خیروبرکت بودند.

شایان‌ذکر است؛ احمد صافی متولد سال ۱۳۱۶ بود، در سال ۱۳۳۴ از دانشسرای مقدماتی گلپایگان دیپلم گرفت و بعد از پنج سال تدریس در شهرهای استان لرستان، در دانشسرای عالی تهران پذیرفته و در سال ۱۳۴۴ در رشته آموزش ابتدایی لیسانس گرفت، بعد از دو سال در رشته راهنمایی و مشاوره دانشگاه تربیت‌معلم قبول شد و در سال ۱۳۴۸ به‌عنوان دانشجوی ممتاز از این دانشگاه فارغ‌التحصیل گردید.

 بخشی از سوابق تربیتی و آموزشی به شرح زير است: سابقه ۵۹ سال تدریس در مدارس و دانشگاه‌ها، چهره ماندگار معلمی کشور در سال ۱۳۸۸، دبیر کلی شورای عالی آموزش‌وپرورش ۱۳۶۰-۱۳۵۸، معاون آموزشی وزیر ۱۳۶۴-۱۳۶۳، مؤلف ۳۵ کتاب در حوزه خانواده، تربیت و مدیریت و مشاوره، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، مسئول کانون بازنشستگان آموزش‌وپرورش است.

حاصل این دوره طولانی معلمي، علاوه بر تربیت صدها معلم و دانشجو، نگارش تعداد سی‌ویک کتاب عناویني نظیر سازمان و قوانین آموزش‌وپرورش ایران، مسائل آموزش‌وپرورش ایران، راهنمایی و مشاوره و ...، نگارش قریب ۱۰۰ مقاله، اجرا و یا نظارت بر بیش از ۵۰ طرح تحقیقی است.

سند تحول بنیادین